Verdens Bedste Nyhed: Covid-19 er

ikke så farlig som du tror

Det samme kan man ikke
sige om dem du har stolet på

Vi er blevet ført bag lyset


En risikabel vaccine mod et ufarligt virus

For det store flertal er Covid-19 mindre farlig end en typisk influenza. Det samme kan vi ikke sige om de såkaldte vacciner. De befinder sig på forsøgsstadiet. Med stadig flere beviser for, de ikke virker. Alligevel forsætter regeringen med en stadig mere indædt kampagne for at få alle, selv børn helt uden for risiko, vaccineret. På trods af, at uafhængige eksperter advarer om følgende:


  • Risiko for blodpropper. Både store blodpropper i hjertet og hjernen. Men også på længere sigt i form tusindvis af mikroskopiske blodpropper i det fine kapillærvæv.
  • Risiko for betændelse i hjertevævet. Især hos unge mænd. Henfalden hjerte- og lungevæv kan ikke gendannes. Derfor er det så meget mere alvorligt end f.eks leverskader.
  • Risiko for livslang sterilitet hos unge kvinder. Det vil sige hele generationer, hvor en stor andel aldrig vil være i stand til at få børn.
  • Risiko for, på lang sigt, at udvikle blandt andet ADE(Antibody dependent enhancement). Det betyder, at i stedet for at bekæmpe infektioner, hjælper dit immunforsvar den indtrængende virus med at komme ind i dine kropsceller. Det kan føre til døden. Det er blot nogle af de alvorlige bivirkninger, som uafhængige eksperter advarer mod.

Se flere kilder nederst på siden

Kim Varming. Nyligt pensioneret overlæge i klinisk immunologi, Ålborg Universitets Hospital. På Twitteren Di

Producenter fritaget for ansvar

Du skal stille dig selv dette spørgsmål: Ville jeg acceptere en risiko for disse skader, på mig selv, mine børn og børnebørn, hvis der var tale om en vaccine mod almindelig influenza? Husk denne virus er ikke engang lige så risikabel for børn og unge som en influenza.

Producenterne har krævet at være fritaget for økonomisk og juridisk produktansvar for eventuelle bivirkninger af vaccinerne. Det afslører at de ikke selv stoler på det, de har sendt på markedet. Gør du?

Vi kan selvfølgelig håbe på, at vaccinerne viser sig at være harmløse og aldeles uden bivirkninger. Desværre peger alt for mange tal allerede den modsatte vej. Lægevidenskab skal kun bygge på fakta og beviser. Ikke på håb. Der til er risikoen for katastrofale bivirkninger for stor.


Henrik Isaksen Dietz. Pensioneret overlæge På Twitter

Medierne snyder dig

Lad dig ikke føre bag lyset af mediernes katastrofe historier fra hele verden. De historier kan som regel pilles fra hinanden på kort tid. De danske medier har optrådt som magthavernes forlængede arm og beskytter. Det handler om, hvem der finansierer eller ejer disse medier. Man bider ikke den hånd, der fodrer én. På den internationale scene ser du også en total sammensmeltning af medier og medicinalindustri.

Lad dig heller ikke imponere af de såkaldte eksperter, de danske medier holder mikrofonen for. Meget tyder på, at profittens bagmænd, har hånden langt oppe i måsen på dem. Det samme gælder Statens Seruminstitut

Du gør dig selv en tjeneste, ved at hente viden fra de små, men uafhængige medier, du finder på nettet. Glem alt om de stats- og globalistejede medier. Det sidste, de kerer sig om, er dine børns og dit helbred.

Jim Smith er blot et eksempel på den totale sammensmeltning af medicinalindustri og medier. Han sidder i bestyrelsen hos Både Pfizer og det internationale nyhedsbureau Reuters.

Skal folk da bare dø af Covid-19?

Selvfølgelig skal ingen dø før tid, hvis vi har mulighed for at forhindre det. For de udsatte og sårbare findes der heldigvis gammelkendte præparater, som har vist sig uhyre effektive og uden risiko for de samme fatale bivirkninger, som disse vacciner på forsøgsstadiet. Der er tale om gamle præparater, hvilket oven i købet gør dem billige ved sammenligning med vacciner.

Andre steder i verden har de med stor succes behandlet covidpatienter og forbygget en opblussen af infektioner ved hjælp af disse præparater som Ivermectin og hydroxyklorokin. De har vist sig uhyre effektiv til bekæmpelse af coronainefktioner. Uden den risiko for katastrofale bivirkninger, som føler med den såkaldte vaccine.


Henrik Isaksen Dietz. Pensioneret overlæge På Twitter

Elitens globale krig mod os alle

Men kan det virkelig passe, at hele jordens befolkning, uden lødig grund, bliver bragt i den paniktilstand? En tilstand af masepsykose, som ligger bag, at vi accepterer at få vores frihed revet fra os? Hvem har interesse i det?

Svaret er kort: Det har den lille elite, der sidder med magten og ejer de fleste værdier her i verden. De ejer også medier og medicinalindustri. En uhyre effektiv cocktail, når man vil skabe et globalt diktatur med uindskrænket magt. En magt, der nu bruges til skræmme, presse og tvinge os til at få vores naturlige immunforsvar ødelagt med disse "vacciner". Så er vi resten af vores sølle liv i kløerne på Bill Gates, Pfizer og hvem der ellers profiterer på denne historiens største forbrydelse mod menneskeheden.


Magt korrumperer. Magtmennesker vil altid betragte demokrati og egenrådige folkeslag som en irriterende klods om benet. Nu fandt globalisterne midlet til at afskaffe demokrati og medindflydelse på vores eget liv.Kim Varming. Nyligt pensioneret overlæge i klinisk immunologi, Ålborg Universitets Hospital. På Twitter

Regeringen sælger dit helbred

Det er forståeligt, hvis du tænker, at ovenstående syn på sagen er en syg løgn. Men hånden på hjertet: Hvis du ikke, fra morgen til aften, var blevet messet for om denne 'farlig pandemi', hvis nogen havde sendt Allan Randrup og resten af magtens lakejer hjem for at skrælle kartofler, så de kunne gøre lidt gavn i stedet, hvis ikke du havde fået tørret, påståede, smittetal ud i fjæset fra morgen til aften – mon du så overhovedet havde opdaget, der var en 'farlig pandemi'?

Regeringen har solgt danskernes helbred til højest bydende. Med en eksperimentel injektion, der sandsynligvis ødelægger vort naturlige immunforsvar. Gør os til livslange slaver af disse injektioner. Under dække af en løgn om at ville frelse os fra en ondsindet virus. Hvor svigefuld over for sit eget folk er det muligt at være?

Undlad at belønne de politikere og partier, der blot spillede med på løgnen. Stem ikke på dem! Konfronter dem i stedet. Skriv til dem Sig fra NU! – og stem for alt i verden IKKE på dem, ved hverken kommunal- regional eller Folketingsvalg.

Hvad du kan gøre:

Uafhængige medier

Find de små, men uafhængige medier på nettet, der forholder sig kritisk til emnet. De er ikke betalt til at propagandere for det syn på sagen, som regeringens og magtens bagmænd. Du kan også søge kritiske grupper på de sociale medier. Men vær opmærksom på den hårde censur, som techgiganterne udsætter deres brugee for, som FB, mm. Støt de mindre, men ikke censurerede sociale medier.

Her er nogle eksempler på uafhængige kilder:

Danske medier og organisationer

Støt op om borgerforslag, der forholder sig kritisk til sagen:


Udenlandske medier

Childrens Health Defence

Jerm Warfare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.