Verdens Bedste Nyhed: Covid-19 er

ikke så farlig som du tror

Det samme kan man ikke
sige om dem du har stolet på

Påstand-svar


Meget er blevet sagt og postuleret i disse coronatider. Som om logikken er, at hvis bare en påstand gentages tit nok, bliver den sand.

Her vil du opdage, at disse påstande ligger et sted mellem halve sandheder og decideret løgn. Sendt i omløb af de "eksperter" og myndigheder, du ellers stoler på.


Påstand 1 :

Af hensyn til de svageste bør alle udvise samfundssind og lade sig vaccinere

Svar:

Nye studier viser, at de vaccinerede strør om sig med lige så meget virus som ikke vaccinerede. Så hvad var det, du vil opnå med påtvinge alle en vaccination?

Hvis folk mener, de selv bliver beskyttet ved at blive vaccineret, er det et godt valg for dem. Men der er ingen holdbare argumenter for, at andre skal påtvinges det samme valg.

Påstand 2 :

Vi får kun udryddet denne virus, hvis alle bliver vaccineret.

Svar:

Som du så under svaret til Påstand 1, udrydder vaccinen ingenting. Noget tyder på, at vi må sige, tværtimod.

Vi får stadig flere meldinger fra både Danmark og udland om, at blandt de vaccinerede, er der pludselig en stor gruppe som bærer på en mutation.

Ifølge noget af verdens førende eksperter på området, som nobel prismodtageren, Luc Montagnier, er det vaccinen, som er årsagen til at virusset bliver provokeret til at mutere konstant.

Påstand 3 :

Hvis vi åbner op uden restriktioner vil smitten eksplodere igen!

Svar:

Her er nogle ret afgørende fakta, som statsministeren har glemt at informere dig om:

Hvorfor tilbageholder regeringen så vigtige oplysninger for dig og ikke mindst de mange private virksomheder, der har lidt ubodelig skade under disse nedlukninger?


Påstand 4 :

Det er nedlukningen som har æren for, at smitten ikke har bredt sig.

Svar:

Det er der ikke entydig belæg for at påstå. Tværtimod:

https://indblik.dk/oekonom-smitten-faldt-foer-nedlukningen-kunne-have-haft-en-effekt/

https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/


Påstand 5:

Vi er nødt til fortsat at teste alle for at stoppe smitten i at brede sig

Svar:

Der er stort set ikke fundet nogle raske smittebærer eller såkaldte asymptomatisk smittebærer. Det viser blandt andet et studie fra selveste Wuhan Provinsen. Hvis raske smittebærer findes, er fænomenet i så fald så sjældent, at det under ingen omstændigheder kan undskylde et testvanvid med en PCR-test, som oven i købet ikke er i stand til at stille den rette diagnose . Har man ingen symptomer smitter man ikke. At det skulle være muligt tyder på at være en påstand, opfundet til lejligheden(Kilde 1, Kilde 2 , Kilde 3)

Påstand 6:

Et vaccinepas skal sikre, at de, som ikke er vaccinerede undgår at sprede smitten til større forsamlinger af mennesker

Svar:

I den lange række af usande påstande, kommer vi her til løgnen over dem alle. Når det nu har vist sig, at vaccinerede bærer på lige så meget aktivt virus som ikke vaccinerede, hvordan i den vide verden kan man få sig selv til at kræve pas og registrering af folk, når der ingen forskel er?

Det afslører om noget den skjulte dagsorden som drivkraft for det hele.

thin