Verdens Bedste Nyhed: Covid-19 er

ikke så farlig som du tror

Det samme kan man ikke
sige om dem du har stolet på

Vidste du?


Vidste du ?:

Studier viser, at vaccinerede smitter lige så meget som ikke-vaccinerede.

Med hvilket argument har de så kunne kræve vaccinepas?

Ikke nok med, at vaccinerede i lige så høj grad udgør en smitterisiko. Ifølge nogle af verden førende eksperter på området, er de vaccinerede årsagen til, at virusset provokeres til at mutere konstant. Endda med risiko for, at vaccinerede bliver årsag til muterede varianter, der for alvor bliver farlige. Skal vi tro på, at vores øverst ansvarlige på området ikke er klar over, at vaccinerede er lige så smitsom for deres omgivelser, som de, der ikke er vaccinerede?

Vidste du ?:

Der findes i forvejen medicin, som er så effektiv over for symptomer forårsaget af Covid19, at flertallet af de smittede kan reddes alene ved brug af disse præparater. Det kan også forebygge smitte. Uden vacciner.

Det drejer sig om gammelkendte præparater som Ivermectin, hydroxyklorokin, og astmamedicin

Selvom Mette Frederiksen slog fast, at én død med Covid-19 var én for meget, rækker hendes altfavnende omsorg dog ikke så langt, at hun har givet grønt lys for at anvende sikre gennemprøvede medikamenter. De har ellers vist sig effektive til både at dæmpe symptomner, forebygge smitte og skabe hurtig rekonvalesens for de smittede. Det drejer sig om kombinationskure med hovedbestanddelen, Hydrocyklorokin, Ivermectin og astmamedicin.

En indiske delstat på 241 millioner mennesker er nu erklæret covid-19 fri. Alene ved brugen af Ivermectin. Kun få procent er vaccineret.


Vidste du ?:

De såkaldte vacciner, befinder sig på forsøgsstadiet. Alle, der er vaccineret, bliver derfor brugt til et forsøg. Har de, der er vaccineret, givet informeret samtykke til at indgå i et sådan forsøg?

De anvendte injektioner er kun betinget godkendt. Ingen kender de langsigtede konsekvenser. Men er de, der har fået injektionerne, blevet informeret om det?

Første og andet stik virkede tydeligvis ikke, siden et tredje stik er nødvendigt. Det blev vi ikke oplyst om på forhånd. Det afslører, hvor lidt viden de har, om de forsøgsvæsker de sprøjter i folk? Spørger man de, der er blevet vaccineret, har ingen endnu bekræftet, at de på forhånd er blevet informeret om at:

  • De deltager i et forsøg, da den normale procedure for godkendelse ikke kan lade sig gøre på så kort tid.
  • De er helle ikke informeret om, at ingen myndigheder kender de langsigtede risici for bivirkninger. Det er af gode grunde ikke muligt, da det kun kan opklares over tid. Hvordan kan Sundhedsstyrelsen så skråsikkert påstå, de er sikre? Forsøgene med Pfizers produkt er først afsluttet maj 2023 . Når det gælder Modernas produkt er det først godkendt oktober 2022
  • Hvis disse injektioner er så sikre, som Sundhedsstyrelsen påstår, hvorfor har producenterne så krævet at være fritaget for erstatningsvar over for vaccineskader?


Sundhedsstyrelsen påstår ganske vist, at den betingede godkendelse, bygger på et solidt grundlag af dokumentation fra producentens side. Men det kan, af logiske årsager, ikke bygge på solid dokumentation i forhold til de eventuelle, langsigtede bivirkninger. Det kan kun et vist tidsspænd afsløre. Ifølge den danske professor Christine Stabell Benn, er producenterne også "kommet til" at vaccinere den kontrolgruppe, som effekten af vaccinen skulle sammenlignes med. Det gør ikke sagen mere troværdig.

Samme forsikringer fulgte med det godkendte injektionsproduktet fra AstraZeneca. Lige ind til, den alligevel ikke var så sikkert mere. De mennesker, der har fået deres liv ødelagt af disse injektioner og som vil få det fremadrettet, kan ikke bruge et efterfølgende stop for brugen af produktet til noget.

Vidste du ?:

De såkaldte vacciner slet ikke er vacciner i klassisk forstand. Der er tale om en genterapi, som går ind og ændrer i vores arvemasse.

Det er mRNA som sprøjtes ind. Det får vores celler til at producere det spikeprotein, som kendetegner Covid-19. Pointen skulle være, at vores immunforsvar skulle reagere på tilstedeværelse af det protein, og producere antistoffer. Der har dog vist sig at være særdeles risikabel.

I teorien skulle det spikeprotein , som injektionen får vores egne celler til at producere, være harmløst. Det har vist sig ikke at være tilfældet. Mod forventning har det vist sig at gå i blodbanen. Med fatale følger. Blandt andet skaber der risiko for, at spikeproteinet danner blodpropper, ophobes i æggestokkene med risiko for sterilitet, og mange andre bivirkninger.

Vidste du ?:

Regeringen har via EU indgået en hemmelig aftale med Pfizer. Den fritager Pfizer for al juridisk og økonomisk ansvar for de, der bliver syge eller dør af vaccinen.

En hidtil hemmelig aftale er endelig blevet lækket. Aftalen er lavet mellem EU og Pfizer. Den pålægger det enkelte EU-land at de totalt underlægger sig Pfizers krav om massevaccination, fritagelse for al ansvar og et krav om lovbrud, hvis de gældende love står i vejen for at presse folk til massevaccination. Det har regeringen blot accepteret. Uden at informere os.

Hvad betyder det?

  • For det første fortæller det os, at producenterne ikke selv stoler på det produkt, de har sendt på markedet, når de kræver total fritagelse for økonomisk og juridiske ansvar konsekvenserne.
  • For det andet har regeringen pålagt skatteyderne at stå med med ansvaret for at betale erstatning til de skadelidte, mens Pfizer render med fortjenesten og den totale ligegyldighed med ofrene.
  • For det tredje har regeringen ikke informeret os om noget så vigtigt. Husk på det er VORES liv og helbred, de har solgt til højest bydende.

Tidligere var det kendt, at der var indgået aftale mellem producenterne og regeringen, hvilket du kan læse om i denne artikel.

Men det er først nu blevet afsløret, hvor omfattende den hemmelige aftale er.

Vidste du ?:

Coronavira er ikke en ny gruppe af vira. Derfor viser ny forskning, at for mange er vores immunforsvar selv i stand til at nedkæmpe en infektion. Derfor har flere af os slet ikke behov for en vaccine. Hvorfor har medierne ikke beskæftiget sig med det?

Studier fra både USA og Danmark kommer til samme konklusion. En stor del af befolkningen har et immunforsvar, der genkendere coronavira, selv med en stor grad af mutation. Derfor er vi selv i stand til at nedkæmpe den. Uden vaccine.

Den tyske professor, Dr. Sucharit Bhakdi, redegør her for resultaterne af den nye forskning og konsekvenserne af samme. Han advarer også endnu engang om de forsøgsbaserede "vacciner", hvis ødelæggende konsekvenser risikerer at være uoverskuelige, .

De kilder han henviser til er listet op under videoen(på engelsk)

Vidste du ?:

De PCR test, som er blevet benyttet i hele verden til at teste folk for SarsCov2, slet ikke er i stand til at stille den rette diagnose?

RT-PCR test kan ikke skelne mellem død eller aktiv virus og den kan heller ikke skelne mellem almindelig influenzavira og coronavira. Så hvad er det i virkeligheden, der er blevet målt på?

Har det også undret dig, at den influenzasæson, vi er lige så vant til som den årlige tilbagekomst af juleaften, ja den har været helt fraværende?


Eller har den? Er det i virkeligheden en god gammeldags influenza, som i mange tilfælde har dømt en person smittet, og brugt som undskyldning for at ødelægge både økonomien og livet for mange mindre erhvervsdrivende?

Vi ved det ikke.


Men så sent som den 7.juli 2021 har den amerikanske sundhedsmyndighed Centers for Disease Control, CDC, endelig erkendt, at den hidtil anvendte testmetode, ikke kan skelne mellem de forskellige typer af coronavira og influenzavira. Så de anbefaler at gå over til en anden testmetode. Det beviser i sig selv at kritikerne hele tiden har haft ret.

Ja du læste rigtigt. Hele samfund er blevet lukket ned og fastlåst i den tilstand med henvisning til resultatet fra en test, der slet ikke er i stand til at stille den specifikke diagnose.

Så tidligt som marts 2020 var der 22 uafhængige forskere, som skrev til Eurosurveillance, at testmetoden burde stoppes, da den gav et falsk billede af smitte tallet. Den advarsel på total overhørt.

Det er netop det falske billede af smitten, som brugen af denne test er ansvarlig for, som advokat Reiner Fuellmich vil bruge som et af sine hovedpunkter i anklageskriftet mod de Ansvarlige i WHO og diverse statsledere.

Vidste du?:

De "eksperter" medierne benytter til deres vaccine-propaganda er direkte eller indirekte støttet af vaccineproducenterne eller organisationer, som profiterer på produktionen.

Det drejer sig om blandt andet professor Allan Randrup, Professor fra RUC, Lone Simonsen. og professor Michael Bang Petersen

Det er journalist, Per Braendgaard, som har gravet disse forbindelser frem.


Vidste du ?:

Et medlem af Pfizers bestyrelse også har en fremtrædende post i nyhedsbureauet Reuters?


Han hedder Jim Smith og har også en plads i WEF, World Economic Forum.

Ud fra den måde medierne dækker pandemien på med en ukritisk vaccinebegejstring, står vi nok her med en forklaring på den adfærd. Finder du det ikke mistænkeligt med sådan en sammenblanding af medier og medicinalindustri


Han er sandsynligvis ikke den eneste med flere kasketter på. Mediebilledet afslører det indirekte. Resultatet er den endeløse strøm af advarsler om farlige mutanter , hvor de samme medier efterfølgende taler varmt og ukritisk for de vacciner, der skal komme og redde os.

Som om det ikke var slemt nok, har Jim Smith også en aktiv post i World Economic Forum, WEF. Her sidder han i bestyrelsen for det organ, der skal bekæmpe korruption Den man er ikke uden humor.